Ord. generalforsamling den 28. april 2011 -kl.19.00

Formandens beretning for de seneste 12 mdr.:

 

 

  • I 2011 har vi endelig fået færdiggjort projekt pulterrum. I det gl. teknik rum er der indrettet nye pulterrum, og nogle af de gl. er blevet gjort en smule større, nogle havde nemlig kun en hylde. I dag har alle som har ønsket det et pulterrum.

  • Vi har modtaget en afgift fra kommunen, årsagen er at afkølingen på vores returvand (fjernvarme) igennem et par år har været imellem 20 og 22 gr. og skal være mindst 30gr. Flere teknikere havde vi til at se på det uden held, - men heldigvis så Jens Friis og Peter ”P” pludselig at der var sket en fejlmontering, som nu er rettet, og vi har i dag en afkøling på ca. 40 gr. Vores VVS mand har rettet fejlen u.b., og vil betale den afgift vi har modtaget.

  • 2010/2011 vil af mange nok blive husket for året vor legionella fyldte meget i vores ejerforening, og efter en gang rørskyld, nye ventiler og et blødgøringsanlæg troede vi alle vel at nu var der has på de små fandner, og kunne igen gå i bad uden frygt, men ak nej, de nye målinger viste at problemet ikke var væk, men efter vandgymnastik i ugerne op til de nye prøver i starten af maj, håber vi at tallene igen retter sig til det som vi så for måneder tilbage.

  • I bygning M er tagrender og nedløbsrør blevet udskiftet.

  • Foran bygning M var vi så uheldige i dec. at få et sprængt vandrør og ødelagte kloakrør i en periode hvor vinteren havde fat i DK, og det betød at især beboerne i bygning M, p.g.a. frosten har måttet døjes med opgravn. helt frem til marts 2011.

  • I den nordlige del af gårdhaven er der blevet opsat belysning ved gangstien.

  • Vi er startet med oprensning af køkkenfaldst. og forventer at være færdige hen over sommeren.

  • I marts 2011 blev der afholdt en ekstraord. generalforsamling, og målet var her at informere ejerne om den kommende facaderenovering samt få en godkendelse til at bestyrelsen måtte optage et lån på 10 mill. Men mange ubesvarede spørgsmål hang i luften efter mødet, og bestyrelsen valgte derfor at udskyde opstarten et år. Året vil så blive brugt til at gennemgå tidl. opsatte vinduer/døre i bygningen ud mod Skovvejen, samt afholde et informationsmøde med H.S. Hansen, som er leverandør af de vinduer/døre som vi har valgt. I november 2011 forventer bestyrelsen så at vi alle på en ekstraord. generalforsamling er klar til at godkende facaderenoveringen i bygningen mod havet hvori begge gavle og altaner ved opgang C indgår.

  • Inden jeg slutter min beretning vil jeg gerne sige tak til Ove Nyrnberg for omhyggeligt at passe vores flotte hjemmeside, hvilket betyder at vi hele tiden er godt opdateret med referater og små søde historier fra det virkelige liv.

  • Tak også til Grethe Teglborg som står for vores grønne hold, vi glæder os jo hvert år til at se hvad der dukker op jorden og af kummer.

  • Vores bibliotek er blevet passet perfekt af Dorthe Drescher og det skal du have en stor tak for. Dorthe har efter at have klaret biblioteket med hjælp fra Birgit Aidt (så også tak til dig Birgit), igennem mange år valgt at stoppe, men har selv fundet sine afløsere som er Sussie Kläning og Grete Mulvad og de bor begge i opg. E.

  • Til sidst en tak til alle i bestyrelsen for et godt samarbejde i det forgangne år.

 

Dette var formandens beretning for 2011.

 

Bjarne Ravn

Lav din egen hjemmeside med mono.net